Home | Zwembaden | Whirlpools & spa | Waterbehandeling | Promoties | Over ons | Contact

Over D&D Benelux ... Uw zwembadbouwer !

D&D Benelux is gestart als familiebedrijf en zwembadbouwer sedert jaar en dag de specialist in monoblock zwembaden. Door zich van in het begin af toe te leggen op de bouw van zwembaden verwierven wij door de jaren heen een enorme know-how in zowel de bouw van zwembaden, het onderhoud ervan alsook in het leveren en plaatsen van de laatste nieuwe producten voor nieuwe en bestaande installaties.

Vanaf heden geniet D&D van zijn welverdiende pensioen en zijn de werken overgedragen aan vertrouwde partner Water Technics.

Water Technics bvba
Uw partner voor het zwembad!

Zowel voor onderhoud, reparatie, renovatie, als nieuwbouw
zwembaden. Verdeler van Riviera Pool, Reku, en
GA Provence polyester monobloc zwembaden en
bouwkundige zwembaden met liner
 
Contacteer ons via 015/314989
via de website www.water-technics.be
ons contactformulier
of info@water-technics.be

Een zwembadbouwer met meer dan 20 jaar ervaring

De hoofdzaak van de bijzaak scheiden, dat is waar D&D Benelux het verschil maakt ten opzichte van andere zwembadbouwers.
De core business van dit familiebedrijf is al meer dan 20 jaar zwembaden en niets anders dan zwembaden. Vanzelfsprekend kan dit enkel worden bekomen door jaar na jaar de klant voorop te stellen en service hoog in het vaandel te dragen. Dit is ook de visie van Water Technics bvba.
Dankzij deze jarenlange ervaring in de sector zijn zelfs schijnbaar onmogelijke plaatsingen (van beperkte toegang tot een stadstuin) vandaag de dag geen probleem meer en zien wij met vertrouwen tegemoet.

Betrouwbare partners

Echter om een vaste waarde te worden op de woelige zwembadmarkt moet men uiteraard ook steeds kunnen terugvallen op betrouwbare partners.
D&D Benelux werkte dan ook nog steeds samen met de initiŽle partner waarmee het 20 jaar geleden allemaal begon. De Franse zwembad fabrikant (groupe Ga) groeide samen met D&D uit tot een belangrijke speler op de markt. Vandaag de dag hebben ze meer dan 16 zwembad fabrieken in Frankrijk en is Groupe Ga een beursgenoteerde firma met naam. Water Technics onderhoud nog steeds deze contacten, naast de contacten met het Duitse RivieraPool.

Kwaliteit

Uiteraard moet naast het leveren en plaatsen van een zwembad niet alleen de kwaliteit van de gebruikte materialen en het zwembad goed zijn, ook moet deze kwaliteit zich door de jaren heen handhaven.
Als teken van vertrouwen heeft de groupe Ga daarom voor elk van zijn zwembaden een unieke garantiepolis afgesloten bij een gekende verzekeringsmaatschappij (AXA verzekering).
Deze garantiepolis waarborgt de kwaliteit van uw zwembad vandaag en in de toekomst. Daarenboven wordt deze polis jaarlijks aangepast zodat zowel de gebruikte materialen, de waterdichtheid, als de gelcoat binnen de garantie vallen.

Reeds meer dan 900 zwembad realisaties

Het resultaat van de jarenlange aanwezigheid als zwembadbouwer maakt dat wij vandaag de dag over meer dan 900 referenties beschikken over gans BelgiŽ.
Uiteraard zijn er ook verschillende malen per jaar uitzonderlijke condities op deze zwembaden.

Steeds de nieuwste technologiën

Jaarlijks bekijken wij de laatste nieuwe technologieŽn en mogelijkheden. Eens wij deze zelf hebben getest en er ons vertrouwen aan geven, nemen wij deze dan op in ons gamma zwembaden.

Zo bieden we sedert 2012 naast de bestaande vinylester en Epoxy zwembaden, ook de bijzonder strakke zwembaden uit het gamma Evolutive Zwembaden (Groupe GA).

©2012 D&D Benelux | Hever-Boortmeerbeek, Belgie | Sitemap